Машиніст млина, апаратник варіння, медсестра: які вакансії пропонували на ярмарку вакансій у Гайвороні?

  • 14 трав. 2019 20:15
  • 2133
    • Новина Машиніст млина, апаратник варіння, медсестра: які вакансії пропонували на ярмарку вакансій у Гайвороні? Ранкове місто. Кропивницький
     
    З метою надання допомоги у забезпеченні кадрової потреби КЗ «Центральна районна лікарня», ЗФ ТОВ «Заваллівський графіт», Вікнинської та Покровської сільських рад, у Гайворонській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій.
     
    Відкрила захід директор Гайворонської районної філії Лілія Делінгевич, яка ознайомила присутніх із станом ринку праці району, актуальними вакансіям та вимогами, які сьогодні висувають роботодавці до найманих працівників. Вона зазначила, що проведення таких заходів сприяє ефективному підбору кадрів, оскільки роботодавець має змогу особисто поспілкуватись з потенційними кандидатами на робочі місця.
     
    У рамках ярмарку вакансій керівники установ та голови сільських рад презентували присутнім свої підприємства, охарактеризувавши основні напрямки діяльності та ознайомили шукачів роботи з умовами та рівнем оплати праці, соціальними гарантіями, якими забезпечуються працівники.
     
    Під час заходу безробітні активно спілкувались з роботодавцями, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. Також їм були надані індивідуальні консультації з питань законодавства. У заході узяли участь 10 безробітних, які перебувають на обліку в районній філії та шукають роботу. За результатами співбесіди 6 осіб дали згоду на подальше працевлаштування.
     
    Після заходу фахівцями (особистими консультантами) було видано направлення за такими посадами: 
    • робітник з благоустрою для Вікнинської та Покровської сільських рад; 
    • сестра медична та молодша медична сестра на КЗ «Центральна районна лікарня»; 
    • апаратник варіння, машиніст млина на ЗФ ТОВ «Заваллівський графіт».
     
    Наталка Орлик, провідний фахівець з питань зайнятості
    Гайворонської районної філії 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Читайте також: Роботодавцям Олександрійщини необхідні інженери, менеджери та водії