Кропивницький: Дитячій обласній лікарні вручили дороговартісне обладнання (ФОТО)

  • 14 трав. 2019 13:37
  • 1654
    • Новина Кропивницький: Дитячій обласній лікарні вручили дороговартісне обладнання (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 14 травня, Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто!”, заснований ПриватБанком, подарував дитячій обласній лікарні фахове обладнання - наркозну станцію “Leon” вартістю 1 789 040 грн.
     
    - Ми отримали наркозно-дихальний апарат, який дозволяє проводити анестезію дітям усіх вікових категорій, навіть новонародженим. Апарат дуже якісний, дозволяє застосовувати новітні технології. Крім того він дозволяє більш якісно контролювати перебіг анестезії та швидко реагувати, якщо відбуваються зміни у стані дитини при проведенні загального знеболювального. Це другий апарат такого класу у нас, - говорить Андрій Гунтарєв, завідувач відділення з анестезіології дитячої обласної лікарні.
    “Leon” - сучасна робоча станція для проведення анестезії у дітей та дорослих. 
     
     
    Із її переваг виділяють:
    1.Можливість роботи по напівзакритому контуру, що дозволяє використовувати інгаляційні анестетики та концепцію низькопотокової анестезії;
    2. Можливість вентиляції з поворотним диханням на рівні реанімаційного апарату ШВЛ;
    3. Вбудований мультигазовий аналізатор дозволяє вимірювати концентрацію анестетика, СО2 та кисню в режимі реального часу;
    4. Можливість швидкої зміни абсорберу під час операції без розгерметизації.
     
     
    Всеукраїнська програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів. 
     
    Як повідомила заступниця директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Раїса Килимниченко, за вісім років роботи фонд надав допомоги більше, ніж на 100 млн гривень.