Кіровоградська область: Горять лазні, сміття і сараї

  • 14 трав. 2019 15:21
  • 1093
    • Новина Кіровоградська область: Горять лазні, сміття і сараї Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, рятувальники ліквідували три пожежі різного характеру
     
    13 травня о 09:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Горна села Овсяниківка Кропивницького району сталась пожежа. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить дерев’яний вагончик на території приватного домоволодіння. О 10:30 пожежу локалізували та о 10:53 – ліквідували. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та дві машини 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького.
     
    О 14:38 стало відомо про займання по вулиці Сторожівська Олександрії. Там, на території приватного домоволодіння, зайнялась лазня. О 15:00 займання було локалізоване та о 15:50 – ліквідоване. В гасінні брали участь десять чоловік особового складу та дві машини 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії. 
     
    О 22:46 виникло загоряння сміття на відкритій території по вулиці Тульська в обласному центрі. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події площа пожежі складала 40 м2. Рятувальники 1-го ДПРЗ Кропивницького о 23:36 локалізували та о 23:45 – ліквідували пожежу.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини загорянь з’ясовують фахівці.
     
    Прес-служба У ДСНС в області
     
     
     
    Читайте також: На Кіровоградщині загорілася актова зала у дитсадку