Роботодавці Кіровоградщини потребують працівників сфери харчування

  • 12 трав. 2019 11:19
  • 2162
    • Новина Роботодавці Кіровоградщини потребують працівників сфери харчування Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні роботодавці області потребують сорок працівників за професіями кухар, пекар, бармен та офіціант. 
    Так, роботодавці нашої області пропонуть 26 вакансій за професією «кухар» (заробітна плата від 4 173 до 10 000 грн) та одну вакансію для шеф-кухаря (з/п –12 000 грн).
     
    Актуальними є вакансії кухарів у Бобринецькому, Благовіщенському, Добровеличківському, Знам’янському, Кропивницькому та Олександрійському районах Кіровоградської області.
     
    У Знам’янці, Добровеличківці та Малій Висці потрібні по бармену, а у Бобринці, Олександрівці та Голованівську (2 вакансії) є вільними робочі місця для офіціантів.
    Крім того у Кропивницькому (2 вакансії) та Знам’янці потрібні три пекарі, також у Знам’янці потрібні тістороб та кондитер, а у Світловодську ФОП Коханюк О.К. потребує формувальника тіста.
     
    Нагадаємо, що безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості області, мають можливість здобути професії кухаря, бармена та офіціанта як в навчальних закладах області, так і на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ інформаційної роботи
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині водіям пропонують зарплату понад 10 тисяч гривень