Кіровоградщина: Тривають роботи по відновленню футбольного майданчика у Новгородці (ВІДЕО)

  • 10 трав. 2019 14:16
  • 1114
    • Новина Кіровоградщина: Тривають роботи по відновленню футбольного майданчика у Новгородці (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    - Розпочався процес відновлення футбольного поля біля училищя № 36. На місці працює техніка, трактор рівняє поверхню майданчика. Невдовзі тут буде новгродківський футбольний майданчик, коментує директор ПТУ № 36 Олег Вєтров.
     
    Нагадаємо: у ніч з 29 на 30 квітняу Новгородці Кіровоградської області невідомий на автомобілі пошкодив футбольне поле ПТУ №36, що у Новгородці.
     
    - Я не знаю коли ми зможемо жити краще? Можливо тоді, коли перестанемо бути байдужими і почнемо цінити не лише своє, а і громадське.
    У ніч з 29  на 30 квітня невідомий на автомобілі пошкодив футбольний майданчик ПТУ-36. Якщо комусь відомо ім‘я або авто, власник якого скоїв акт вандалізму, прошу повідомити мені на особисті носії. Конфіденційність гарантую, премія 500 грн.
    Вірю в нашу порядність і світле майбутнє, - йдеться у повідомленні.
     
     
    Читайте також: На Кіровоградщині невідомий на автомобілі пошкодив футбольне поле (ФОТО)
     
    Згодом новгородківці швидко розшукали хулігана, який пошкодив автівкою спортивний майданчик біля училища. 
     
    - Хочу подякувати всім небайдужим і активним людям, які, виконуючи свій громадянський обов’язок і маючи відповідальну за територію свого проживання свідомість, допомогли все ж таки розшукати хулігана. 
    Я вірю в те, що він сам знайде в собі сили та мужність вибачиться публічно за свою поведінку, а поки що на порядку денному у нас відновлення спортивної поляни спільними зусиллями. Зробимо майданчик ще кращий і більш привабливіший.
     
     
    Читайте також: Футбольна команда з Кіровоградщини вийшла у фінал кубка України