Сьогодні наша армія входить в тридцятку найсильніших армій світу

  • 9 трав. 2019 14:40
  • 1319
    • Новина Сьогодні наша армія входить в тридцятку найсильніших армій світу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні наша армія входить в тридцятку найсильніших армій світу та в десятку найсильніших у Європі, - Степан Полторак
     
    Про це пише Урядовий портал
     
    8 травня Міністр оборони України Степан Полторак під час урочистостей з нагоди вшанування Дня пам’яті та примирення, зустрівся з батьками загиблих військовослужбовців.
     
    Глава оборонного відомства відзначив, що у 2014 році Україна не була готовою до військової агресії з боку Російської Федерації, скориставшись чим РФ анексувала Кримський півострів і захопила Донецьк та Луганськ.
     
    - На жаль, ми пригадали про армію в 2014 році, але у нас є непереможний народ. Чого ворог точно не прорахував – це те, що допомога армії прийде від народу України. Хтось зі зброєю в руках пішов захищати свою землю, хтось став волонтером, хтось просто допомагав армії, - зазначив Міністр оборони.
     
    Степан Полторак також наголосив, що сьогодні українська армія входить в тридцятку найсильніших армій світу та в десятку найсильніших у Європі.
     
    - Для того, щоб армія була спроможною захистити свій народ – її треба реформувати, оснащувати, закупляти нові літаки, ракети, танки і сьогодні, завдяки зусиллям усіх ми це робимо. Ми рухаємося до своєї мети - вступу до Північноатлантичного альянсу, який точно забезпечить безпеку нашої держави, - підкреслив він.
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому відзначили батьків загиблих військових