У Кропивницькому випробували новий PEUGEOT 508 (ВІДЕО)

  • 8 трав. 2019 18:05
  • 1792
  •  
    Новий флагман від PEUGEOT – автомобіль PEUGEOT 508, презентація якого нещодавно відбулася в Кропивницькому, випробували місцеві відеоблогер Сергій Стельмашенко та журналіст Дмитро Семенюк, інформує “Утренний город”. 
     
    За інформацією виробника, новий PEUGEOT 508 може похизуватись заводським оздобленням зі шкіри та Alcantara®, перфорованим шкіряним кермом, передньою та боковими панелями, що оздоблені деревом Zebrano. Дизайн авто відзначили і кращі закордонні видання.
     
    - По аналогії з німецькими автомобілями преміум-класу варто виділити двері без рамок скла, традиційно такий варіант використовують для купе. Це є основою стилю, - відоме французьке видання “Le Figaro”.
     
    Розроблений експертами дизайн забезпечує безкомпромісну естетику та якість: збалансовані пропорції, вікна дверей без рамок, кольори та оздоблення було розроблено з великою точністю, що додає кожній деталі елегантності й досконалості.
     
    Преміальна Hi-Fi-система FOCAL може похвалитися чистим і деталізованим звучанням, яке порадує поціновувачів. Новий Peugeot 508 відкриває надсучасну якість звучання автомобільної Hi-Fi-акустики завдяки оснащенню десятьма динаміками та технологіями найвищого класу. 
     
    Комфорт в автомобілі забезпечують анатомічні сидіння, сертифіковані Німецьким інститутом спини (AGR) з продуманою ергономікою та налаштуваннями для водія та пасажирів. Також сидіння нового PEUGEOT 508 оснащені системою підігріву та масажу. 
     
    Новий PEUGEOT 508 оснащений двигунами останнього покоління PureTech та BlueHDi. Бензиновий двигун 1.6 PureTech 150 к.с., який агрегується з 6-ступеневою автоматичною коробкою передач та два дизельні двигуни 1.5 BlueHDi 130 к.с. та 2.0 HDi 180 к.с. з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач EAT8.
    Максимальна швидкість автомобіля 231 км/год. Прискорення від 0 до 100 км/год – 9,4 сек. Середня витрата пального 5,2 л на 100 км. 
     
    Придбати автомобіль, або записатися на тест-драйв у Кропивницькому можна за адресою: вулиця Мурманська 12 - дилерський центр Peugeot “Авто-Шанс”. Довідки за телефонами: 0522-55-55-00, 063-77-60-184.