У Кропивницькому безробітним пропонували роботу у косметичній компанії

  • 7 трав. 2019 19:15
  • 3208
    • Новина У Кропивницькому безробітним пропонували роботу у косметичній компанії Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості за участі представників ТОВ «UNICE multibrand» («Юнайс»), відбувся міні-ярмарок вакансій для безробітних та шукачів роботи.
     
    ТОВ «UNICE multibrand» – мультибрендова косметична компанія. Основним видом діяльності якої є роздрібна торгівля, що здійснюється фірмами поштового замовлення або через мережу Інтернет.
    Захід мав на меті ознайомити присутніх громадян з актуальними вакансіями ТОВ «UNICE multibrand». Наразі регіональному представництву у Кропивницькому необхідні консультанти з продукції та бізнесу.
     
    Представник підприємства, регіональний менеджер з продажу Ольга Каюда, презентувала присутнім підприємство, охарактеризувала його основний напрямок діяльності та надала інформацію про режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів.
     
    Під час заходу безробітні активно спілкувались з роботодавцем, задавали питання, на які отримали вичерпні відповіді. У заході узяли участь близько 20 осіб, більшість з них зацікавились пропозиціями та отримали запрошення на співбесіду.
     
    Завдяки проведенню таких заходів досягається головна мета – максимальне поєднання інтересів роботодавців та шукачів роботи.
     
    Юлія Линник, 
    начальник відділу рекрутингу 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: Чи можна вислати трудову книжку за кордон на прохання звільненого працівника?