У Кропивницькому після вибуху перевірять об’єкти підвищеної небезпеки

  • 7 трав. 2019 11:21
  • 989
    • Новина У Кропивницькому після вибуху перевірять об’єкти підвищеної небезпеки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Про це 7 травня під час проведення чергового сесійного засідання міської ради повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко.
     
    27 березня на території майданчика по відстою автомобілів по вулиці Київська 48-а сталася черга вибухів.
     
    - Виконавчими органами міської влади з метою з’ясування дотримання правил техногенної та пожежної безпеки суб’єктами господарської діяльності, що здійснюють реалізацію нафтопродуктів, скрапленого газу на території міста, підготовлено розпорядження міського голови про створення тимчасової робочої групи з перевірки об’єктів підвищеної небезпеки у місті, - повідомляє Сергій Коваленко.
     
    За цей час здійснено звірку переліку потенційно небезпечних об’єктів, а саме 96. Із них 51 – це саме запрані станції. 
     
    Сергій Коваленко також повідомив, що 2 травня відбулася робоча нарада з розгляду опрацьованих матеріалів щодо відповідності функціонування АЗС правилам безпеки на території міста. Членами робочої групи були окреслені недоліки в питання пожежної безпеки та поставлено завдання щодо поглибленого опрацювання питань землекористування. За результатами проведеної роботи 11 травня заплановано проведення засідання міської комісії з питань техногенного-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій будуть розглянуті питання про правомірність діяльності на території міста об’єктів підвищеної небезпеки. З 15 травня розпочинається позапланова перевірка АЗС міста.
     
    Аліна Кулик
     
    Читайте також: У Кропивницькому збираються заборонити мандрівні цирки з тваринами