Рятувальники Кіровоградщини приборкали чотири пожежі у житловому секторі

  • 3 трав. 2019 12:42
  • 858
    • Новина Рятувальники Кіровоградщини приборкали чотири пожежі у житловому секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області чотири рази залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.
     
    Так, 2 травня об 11:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання на території дачного кооперативу «Надія-2» по вулиці Лісовій села Войнівка Олександрійського району. На місці виклику з’ясувалось, що горить покрівля та перекриття дачного будинку. Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії об 11:37 локалізували пожежу та о 12:25 – ліквідували.
     
     
    О 15:32 виникла пожежа покрівлі та майна в житловому будинку, що розташований по вулиці Центральній села Мар’ївка Компаніївського району. Бійці 28-ї ДПРЧ Компаніївки та місцевої пожежної команди СВК «Нива» о 16:12 локалізували та о 16:44 ліквідували вогонь.
     
    У селі Велика Виска Маловисківського району по вулиці Пушкіна о 15:05 загорілась покрівля житлового будинку. Рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини Малої Виски повністю загасили займання о 18:45.
     
    Вже 3 травня о 03:12 зайнявся матрац в квартирі на шостому поверсі 9-поверхового будинку по провулку Фортечному в обласному центрі. Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького о 03:49 загасили пожежу.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    Прес-служба У ДСНС в області
     
     
    Нагадаємо: Після буревію рятувальники прибирають дерева з доріг