На Кіровоградщині є вакантними тридцять вакансій для держслужбовців

  • 2 трав. 2019 15:17
  • 3126
    • Новина На Кіровоградщині є вакантними тридцять вакансій для держслужбовців Ранкове місто. Кропивницький
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у спеціалістах державної служби. 
    Роботодавці області потребують 34 спеціалістів державної служби різних рангів та рівнів посад. Зокрема, їх готові взяти на роботу Олександрійське управління Державної казначейської служби, Управління соціального захисту населення Новомиргородської районної державної адміністрації, Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Фортечної районної у м. Кропивницькому ради, Державна екологічна інспекція у Кіровоградській області, Управління соціального захисту населення Петрівської районної державної адміністрації та інші.
     
    Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4 173 грн.) до 6 675 гривень. 
    Наприклад, Головному спеціалісту відділу економіки та розвитку інфраструктури Гайворонська РДА 4900 гривень на місяць. У той же час Управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури Кіровоградської обласної державної адміністрації запрошує спеціаліста відділу з питань архітектурної та містобудівної діяльності з оплатою праці 6 320 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади, стажу роботи, категорією посади державною служби та необхідним рівнем освіти.
     
    Актуальними є вакансії для держслужбовців у Гайворонському (1 вакансія), Добровеличківському (5 вакансій), Кіровоградському (12 вакансій), Маловисківському (2 вакансії), Новомиргородському (1 вакансія), Олександрійському (6 вакансій) та Петрівському (7 вакансій) районах Кіровоградської області.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ інформаційної роботи 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості