Квиток на автобус у будь-якому напрямку, без черг та клопотів

  • 2 трав. 2019 10:31
  • 850
    • Новина Квиток на автобус у будь-якому напрямку, без черг та клопотів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Зручно, швидко, всього за декілька хвилин та кліків ПриватБанк пропонує придбати електронні квитки на автобус на спеціальному сайті, в Приват24, користуючись мобільним додатком на смартфон. Крім того, для зручності клієнтів працюють сервіси продажу квитків і у терміналах самообслуговування та відділеннях ПриватБанку.
     
    - Популярність придбання квитків на потяги, автобуси, літаки через сервіси ПриватБанку постійно зростає, - розповідає Оксана Пасічніченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Адже стати щасливим власником проїзного білету можна не виходячи з дому і буквально в пару кліків. Меню Інтернет-банку Приват24 не змусить нікого ні хвилюватись, ні нервувати. Воно зрозуміло та доступно навіть немовляті. Якщо все ж таки виникають проблеми, запрошуємо до відділення - все покажемо, розкажемо, навчимо. Окрім того тільки в нашому банку покупці квитків можуть брати участь у різних акціях, які ми проводимо разом із партнерами.
     
    Сьогодні Приват24 надає можливість придбати квитки на автобус як з автовокзалів Кропивницького, так і інших міст України. Купити онлайн квиток можна до сіл, міст України, а також багатьох міст Європи і колишнього СНД.
     
    - В мене вже давно стало звичкою купувати квитки на поїзд в Приват24, - розповідає кропивничанка пані Олена. - Нещодавно у відділенні мені розповіли про можливість купувати квитки ще й на автобус. Ура, прощавай черги біля кас на автостанціях. Тепер я можу легко, швидко та, головне, без проблем та клопотів купити квиток у будь-якому напрямку, і що найприємніше - ще й обрати собі зручненьке місце.
     
    Минулого року жителями Кіровоградщини в Приват24 було придбано 7,1 тис., а в першому кварталі цього року - вже 2,9 тис. квитків на автобус.
     
    Через сервіси ПриватБанку минулого року українці купили 416,6 тис.квитків, а вже за перший квартал нинішнього - 131,6 тис. Найактивніше послугами придбання квитків через сервіси ПриваБанку користуються жителі Дніпра. Українці найчастіше купують квитки до Дніпра, Харкова, Одеси та Києва, а найпопулярнішими європейськими містами стали Прага, Варшава, Вільнюс.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області