Шедеври художника з Кіровоградщини підкорюють Європу (ФОТО)

  • 30 квіт. 2019 16:10
  • 2246
    • Новина Шедеври художника з Кіровоградщини підкорюють Європу (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
    Днями в Люксембурзі завершився мистецький ярмарок Salon art3f Luxembourg 2019, який проходив з 26 по 28 квітня. Серед його учасників був і митець кропивницького походження Геннадій Гребньов, відомий у Франції як Віктор Орлі, передає кореспондент «Утреннего города». 
     
     
    Він презентував живописні та скульптурні роботи від власної галереї Capitale & Victor ORLY, які викликали неабиякий резонанс серед відвідувачів. Маестро понад 25 років мешкає у Франції та займається живописом, скульптурою, виставковою діяльністю.
     
     
    Серед гостей мистецького заходу були представники української діаспори та, зокрема, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Королівстві Бельгія Микола Точицький із дружиною.
     
     
    «У рамках мистецького ярмарку Salon art3f Luxembourg 2019, який відбувається у м. Люксембург з 26 по 28 квітня 2019 року, представлено роботи відомого українського митця Віктора Орлі (Геннадія Гребньова) - одного з найяскравіших представників імпресіоністів нового покоління. 
     
     
    Віктор Орлі працює у різних жанрах живопису, його роботи відрізняє особлива техніка, оригінальність, багата кольорова гамма», - йдеться на сторінці Посольства України в Королівстві Бельгія.
     
    Сам Віктор Орлі так відізвався про свою участь у мистецькому ярмарку Salon art3f Luxembourg 2019 на свохій сторінці у Фейсбук: 
     
     
    «Щиро дякую команді Посольства України в Королівстві Бельгія і персонально Послу Миколі Точицькому, його дружині Тамарі Точицькій, Почесному Консулу України у Люксембурзі Клоду Раду, великому другу України Мішелю Тюрку, представникам політикуму і уряду Люксембурга та представникам української діаспори за їхній візит мого стенду та теплі слова на мою адресу.
     
     
    Геннадій Гребньов dit Victor ORLY», - йдеться в повідомленні.
     
     
    Після завершення мистецького ярмарку Salon art3f Luxembourg 2019 Віктор Орлі вирушив до Швейцарії, щоби взяти участь у виставці Lausanne Art Fair у Лозанні. Вона проходитиме з 2 по 5 травня.
     
     
     
    Нагадаємо, мистецький ярмарок Salon art3f Luxembourg 2019 зміщує межі традиційних ярмарків сучасного мистецтва, надаючи цим культурним заходам свій теплий, людський складник.
     
     
    VIP-бар пропонує якісний кейтеринг і чудовий вибір вин, джазову атмосферу, живі виступи, зону подій, зарезервовану для творчості дітей. Як зазначають організатори, відвідувачі мають нагоду «відкрити мистецтво як сім'ю».
     
     
    Фото зі сторінки у Фейсбук  Посольства України у Королівстві Бельгія.