ПриватБанк запустив безконтактну оплату квитків до Софіївського дендропарку

  • 25 квіт. 2019 16:40
  • 1050
    • Новина ПриватБанк запустив безконтактну оплату квитків до Софіївського дендропарку Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк у партнерстві з Mastercard запустив безконтактну оплату вхідних квитків до Національного дендрологічного парку «Софіївка» в Умані. Понад 350 тисяч гостей, які щорічно відвідують Софіївський дендропарк, тепер можуть в один дотик оплачувати вхідні квитки – безконтактними картками або смартфонами на спеціально обладнаних жовтих турнікетах. Вхідний квиток до дендропарку можна оплатити за допомогою банківської картки будь-якого банку світу різних платіжних систем або платіжним пристроєм з NFC.
     
    - Тільки за перший квартал 2019 року кількість безконтактних платежів у мережі банку порівняно з 2018 роком зросла на 80%, а обсяг оплат товарів і послуг за допомогою смартфонів та безконтактних карток збільшився на 45%, – зазначив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов. – Розширення безконтактної інфраструктури, спільні інноваційні проекти є для банку пріоритетом цього року, і дозволять Україні стати визнаним лідером зручних сучасних платіжних технологій в Європі.
     
    Для оплати квитка достатньо піднести безконтактну картку або платіжний пристрій до турнікета на вході і дочекатись звукового сигналу. Після підтвердження оплати пристрій надрукує чек. Щоб здійснити оплату учнівського вхідного квитка, необхідно натиснути на турнікеті кнопку з відповідною позначкою і після цього піднести картку до зчитувального елемента. Розраховуючись за квитки безконтактно, гості Національного дендрологічного парку «Софіївка» не сплачують жодних додаткових комісій.
     
    - Ми бачимо великий попит на інноваційні рішення для оплат у міській інфраструктурі та в улюблених місцях відпочинку зокрема. Зручні та безпечні безконтактні оплати вже стали невід’ємною частиною щоденного життя містянина, при цьому оплати за допомогою гаджетів – насамперед смартфонів – впевнено набирають обертів: щомісяця кількість підключених пристроїв, які стають платіжними завдяки діджитал-платформі Mastercard, збільшується на 25%. Ми раді разом із ПриватБанком запустити ще один очікуваний smart city проект – в Умані. Digіtal-стиль життя стає трендом в Україні, і технології Mastercard створюють для цього всі можливості, – підкреслив Юрій Батхін, директор із розвитку бізнесу Mastercard в Україні.
     
    Парк «Софіївка» засновано понад 220 років тому в Умані. Наразі на площі 180 га зібрано колекцію з 3 200 видів рослин та понад 70 видів птахів.
    Структурно в дендропарку виокремлюють кілька ландшафтно-архітектурних груп, найвідомішими з яких є Іонічне море, Мала Швейцарія, Єлисейські поля, Темпейська долина та Англійський парк. Щороку унікальний дендропарк відвідують близько 350 тисяч гостей з усього світу. 
     
    - Національний дендрологічний парк «Софіївка» – це музей садово-паркового мистецтва, культурна та історична пам’ятка світового рівня. Парк є одним із найпопулярніших туристичних об’єктів України. Завдяки впровадженню технології безконтактної оплати Mastercard відтепер усі наші відвідувачі зможуть швидко та безпечно оплачувати вхідні квитки до дендропарку без готівки, – зазначив Іван Косенко, директор Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області