Кропивницький: Зухвалі молодики спровокували конфлікт з полiцейськими (ФОТО)

  • 25 квіт. 2019 14:33
  • 968
    • Новина Кропивницький: Зухвалі молодики спровокували конфлікт з полiцейськими (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
    
    
    Вчора близько 15-ї години до Управлiння патрульної полiцiї в Кiровоградськiй областi прийшла група осiб, якi назвали себе «Кропивницький дорожнiй контроль». Про це повiдомляє речник Патрульної полiцiї Кропивницького Дмитро Поперешняк.
     
    Пiд час прийому зазначенi громадяни почали провокувати конфлiкт з полiцейськими, виражатися на їхню адресу нецензурною лайкою. Коли один з патрульних спробував зафiксувати зазначене правопорушення на фото та вiдеофiксацiї, агресивно налаштованi громадяни вибили з його рук телефон, пошкодивши його. 
     
    Надалi молодики кинулися до патрульного у бiйку та намагалися нанести йому тiлеснi ушкодження. На вимогу припинити подiбнi дiї вони не реагували, полiцейськi вимушенi були застосовувати фiзичний вплив та кайданки.  
     
    Патрульнi обмежили доступ до мiсця подiї та викликали слiдчо-оперативну групу. У цей час один з представникiв «Дорожнього контролю» на власному автомобiлi спробував проїхати за обмеження. Внаслiдок чого скоїв наїзд на патрульного, чим завдав йому тiлесних ушкоджень. Надалi патрульний був госпiталiзований до мiського травмпункту. 
     
    За фактом умисного заподiяння працiвниковi правоохоронного органу тiлесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язкiв вiдомостi внесенi до Єдиного реєстру досудових розслiдувань за ч.2 ст.345 ККУ. 
     
    Наразi триває службова перевiрка, за результатами якої всiм учасникам подiї буде надана правова оцiнка.
     
    Читайте також: На пожежi загинув 82-рiчний дiдусь