На Кіровоградщині, в Олександрії, жорстоко побили дівчину (ФОТО)

  • 25 квіт. 2019 11:15
  • 1143
  •  
    Жорстокий напад на 22-річну дівчину стався у центрі Олександрії: поліція вивчає маршрут, залучила кінологів та проводить експертизи, повідомляють Олександрійські новини».
     
    Дії поліції щодо розкриття резонансного злочину прокоментував начальник Олександрійського міського відділу поліції Володимир Хвостов.
     
    Він уточнив, що резонансний злочин на особливому контролі і над його розкриттям активно працює особовий склад міськвідділу. «Для огляду місця події залучалися експертні служби, в тому числі кінологічні служби. Вони відпрацьовували місце події та прилеглу територію», - уточнив В. Хвостов.
     
    - Дівчина перебуває у лікарні. Її стан стабільний, задовільний. По тілесним ушкодженням ми проводимо ряд експертиз, щоб визначитися остаточно із їх тяжкістю. Проводимо ряд слідчих і розшукових першочергових дій. Проводяться ряд судово-медичних експертиз, маршрут руху особи, з ким могла пересікатися, відпочивати, - повідомив В. Хвостов.
     
    За словами начальника міськвідділу поліції, він не має права розголошувати подробиці слідства та інформацію, яка відома, для того щоб не перешкоджати ефективному розслідуванню справи.
     
    Читайте також: У Кропивницькому загубилася літня жінка