Поліція Кіровоградщини провела турнір із міні-футболу для дітей

  • 25 квіт. 2019 10:42
  • 1033
    • Новина Поліція Кіровоградщини провела турнір із міні-футболу для дітей Ранкове місто. Кропивницький
     
    За ініціативи обласного главку відомства та за підтримки профспілкової організації вже п’ятий рік поспіль у Кропивницькому проходять змагання серед команд шкіл-інтернатів Кіровоградської області.
     
    Цього року участь у турнірі взяли 9 команд – представники Бобринецької, Заваллівської, Добровеличківської, Знам’янської, Маловисківської, Рівненської, Олександрійської, Піщанобрідської шкіл-інтернатів та «НВО Сокіл» міста Кропивницького.
     
    Підтримати юних спортсменів на чемпіонат прибули заступник керівника поліції області Олексій Ніколаєв, начальник відділу ювенальної превенції Сергій Бочарніков, голова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний, заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» в області Олександр Гусак, а також голова профспілкової організації атестованих працівників ГУНП в області Валерій Шевчук.
     
    Футболісти-аматори наполегливо боролися за звання найкращих. У результаті перше місце посіла команда з Олександрії, другими стали представники Піщанобрідської школи-інтернату, третіми – учні ліцею «Сокіл».
     
    Переможці отримали кубки та медалі, всі інші команди у якості заохочення – кубки, окремо було нагороджено і наймолодшого гравця змагань. 
    Також голова федерації футболу кожній команді подарував футбольний м’яч.
     
     
    Управління превентивної діяльності
    поліції Кіровоградської області
     
     
    Читайте також: У Новоукраїнцi вiдкрили скейт-парк (ВІДЕО)