Кропивницький: Водій, який мав ознаки сп’яніння, спробував накивати п’ятами від патрульних (ВІДЕО)

  • 24 квіт. 2019 14:15
  • 1143
    • Новина Кропивницький: Водій, який мав ознаки сп’яніння, спробував накивати п’ятами від патрульних (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчора під час патрулювання поліцейські через лінію «102» отримали повідомлення, що водій автомобіля Богдан 2110 сріблястого кольору їздить вулицями Кропивницького напідпитку. Про цеу ФБ  повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Близько 23-ї години патрульні виявили схожий автомобіль на перехресті вулиць Соборна та Велика Пермська. Коли ж водій помітив патрульних, то одразу спробував накивати п’ятами, при цьому одразу грубо порушив правила дорожнього руху.
     
    Горе-керманич направився додому, де, ймовірно, сподівався сховатися від адміністративної відповідальності, але біля воріт свого будинку був затриманий патрульними.
     
    Запах алкоголю з рота водія та нечітка мова одразу дали патрульним зрозуміти підстави такої поведінки. Подальша розмова з ним продовжилася у Кропивницькому відділі поліції.
     
    За порушення вимог наказового знаку патрульні поліцейські винесли водієві постанову за ч.1 ст.122 КУпАП, а за невиконання вимоги про зупинку – склали протокол за ст.122-2.
     
    Надалі патрульні запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння, на що той відмовився. За це поліцейські склали на нього протокол за ч.1 ст.130.
     
     
     
    Друзі Вкотре нагадуємо, що пильність громадян, які повідомляють на лінію «102» про водіїв, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння, може реально врятувати людське життя