Кіровоградщина: Сергій Кузьменко заявив про те, що йде з посади голови ОДА

  • 23 квіт. 2019 11:33
  • 1604
    • Новина Кіровоградщина: Сергій Кузьменко заявив про те, що йде з посади голови ОДА Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко на початку засідання сесії Кіровоградської облради прокоментував результати виборів Президента й повідомив, коли піде з посади.
     
    Про це пише сайт Без купюр
     
    З його слів, згідно з законодавством, працюватиме до перепризначення нового очільника ОДА.
     
    - Голова ОДА призначається Президентом за поданням Кабміну на строк повноважень Президента. Тому, шановне товариство, я чекатиму, коли новообраний Президент України призначить нового голову ОДА. Особисто обіцяю, що прийду на цю зустріч, побажаю новому голові успіху у виконанні його повноважень. Переконаний, що це відбудеться найближчого часу. Що стосується мене, обіцяю, що усі букви закону, як це було протягом останніх 5 років на Кіровоградщині, виконуватимуться й надалі. У тому числі, й в питанні передачі державної влади. Не знаю, коли це відбудеться – у червні чи липні. Впевнений, Уряд і Президент визначаться. Закликаю колег з РДА продовжити працювати, служити громадам, – зазначив Кузьменко.
     
    - Вітаю усіх з прийдешнім святом Воскресіння. Із цим святом ми очікуємо добрих новин, що наше життя стане світлішим і кращим. Два дні тому ми завершили виборчий процес і обрали нового Президента України. Хочу привітати мешканців області, Україну з тим, що ми матимемо надію, що наше життя стане кращим. Усім мешканцям області та України хочу побажати, щоб справдилися ті надії, які вони вкладали у власне бажання, власне обираючи Президента України. Які б ці надії не були, щиро бажаю, щоб вони справдилися. Хочу сказати, що життя продовжується, крім 22-го квітня настало й 23-тє квітня. Це означає, що ми з вами продовжуємо жити й працювати, – чи то всерйоз, чи з часткою тролінгу сказав голова ОДА.
     
    Також він побажав «завершувати фантазувати й дивитися кіно, а працювати на країну і виконувати свої повноваження» і пообіцяв провести звіт за результатом роботи. Посадовець наголосив, що попри війну в країні, на місцях вдалося організувати ефективну роботу, втілити проект з поліпшення надання меддопомоги у районах та інше.