У Кропивницькому молодики за ніч пограбували двох чоловіків

  • 22 квіт. 2019 20:08
  • 1042
    • Новина У Кропивницькому молодики за ніч пограбували двох чоловіків Ранкове місто. Кропивницький
     
    Чоловіків, що, ймовірно, скоїли два грабежі за ніч, виявили патрульні Кіровоградщини. Про це у ФБ пише Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Під час патрулювання до охоронців порядку звернувся громадянин з повідомленням про те, що двоє чоловіків відібрали його кошти у сумі 2 500 гривень. Подія сталася вчора близько 4-години в Кропивницькому на вулиці Велика Перспективна.
     
    Патрульні відразу повідомили прикмети ймовірних нападків іншим екіпажам поліцейських, які працювали у місті. Вже менше ніж за 10 хвилин чоловіків виявили неподалік Центрального скверу.
     
    Надалі 23-х та 31-річного мешканців Кропивницького упізнав заявник. Один з імовірних нападників уже притягався до відповідальності за аналогічний злочин.
     
    Для встановлення всіх обставин події на місце патрульні викликали слідчих.
     
    Пізніше, близько 6-ї години, до патрульних звернувся інший громадянин та повідомив, що близько 3-ї години на вулиці Тараса Карпи на нього напали невідомі. Двоє чоловіків відібралли його телефон і гроші у сумі 400 гривень.
     
    Поліцейські показали заявникові фото учасників грабежу на Перспективній, на яких він одразу впізнав своїх нападників. Якраз у цей час вони пояснювали свої дії слідчим у відділі поліції.
     
    Якщо ви стали свідком чи жертвою правопорушення, одразу звертайтеся на лінію «102»! Не зволікайте
     
     
    Нагадаємо: Минулої доби рятувальники Кіровоградщини приборкали чотири займання будинків