Переможцям мистецького фестивалю у Кропивницькому вручили нагороди (ФОТО)

  • 22 квіт. 2019 11:20
  • 1200
    • Новина Переможцям мистецького фестивалю у Кропивницькому вручили нагороди (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Увечері 21 квітня у обласній відбувся гала-концерт дводенного ХІ міжнародного фестивалю пісні і танцю «Об’єднаємо дітей мистецтвом». 
     
    Під час завершального концерту співачка NAVKA разом із танцювальними колективами нагадали глядачам про встановлення рекорду з наймасовішого танцювального екофлешмобу у Кропивницькому, виконавши запальні рухи під її пісню «Танці». 
     
    - 1264 людини встановили новий рекорд. Дякую вам! Ви ще раз довели, що наше місто – це танцювальна столиця України. Із кожним роком професіоналізм росте, і ми можемо спостерігати прогрес у підготовці до фестивалю. Щиро бажаю колективам привезти додому гарні емоції від нашого міста та від спілкування на фестивалі. Я щиро вдячний керівникам колективів, нашому журі та всім учасникам, - сказав засновник Культурно-мистецького фонду "Перспектива" Артем Стрижаков.
     
    На гала-концерті організатори вручили керівникам хореографічних колективів сертифікати про встановлення всеукраїнського рекорду. Також цього року на фестивалі вперше провели конкурс читців художнього слова.
     
     
     Учасники фестивалю пісні і танцю отримували нагороди у різних конкурсах та номінаціях. Гран-прі у конкурсі «Вокал. Ансамблі, групи, дуети» у номінації «Народна пісня» забрав аматорський вокальний колектив «Калинонька» Липняжського палацу культури.
     
    Ще один головний приз фестивалю у конкурсі хореографія цього вечора отримали художні колективи України хореографічні ансамблі «Росинка» та «Авангард». У перервах між нагородженням учасників фестивалю на сцені обласної філармонії виступали музичні та хореографічні колективи. До них приєднувалися і деякі члени журі. 
     
    Як зазначають самі творчі колективи, їх переповнюють емоції та драйв від участі у фестивалі. 
     
    А нагороди – то лише приємний бонус.
     
    Аліна Кулик
     
     
    Читайте також: Галерея «Єлисаветград» запрошує на свою 100 та 101-у виставку