Степан Полторак проінспектував хід будівництва військових гуртожитків на Львівщині

  • 18 квіт. 2019 19:18
  • 1144
    • Новина Степан Полторак проінспектував хід будівництва військових гуртожитків на Львівщині Ранкове місто. Кропивницький
     
    Міністр оборони проінспектував хід будівництва гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників.
     
    Про це повідомляє Урядовий портал
     
    Учора, 17 квітня, під час робочої поїздки на Львівщину Міністр оборони України Степан Полторак проінспектував хід будівництва військових гуртожитків поліпшеного планування для особового складу військових частин Збройних Сил України в Старичі.
     
    - На цьому місці ще рік тому не було нічого. Сьогодні вже побудували гуртожитки на 1500 військовослужбовців, у планах – практично ще стільки ж. Крім того почали вже зводити будинки для сержантів та сімейних військових. Пріоритет – завершити проект по будівництву житла і рухатися вперед та жити в комфортних умовах, – зазначив Степан Полторак.
     
    Крім того Міністр оборони відвідав підрозділ 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила на Яворівщині.
     
    Глава вітчизняного оборонного відомства оглянув стан будівництва гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників, а також інші об’єкти військової інфраструктури бригади та перевірив готовність підрозділів тилового забезпечення до зустрічі особового складу частини після повернення з району проведення операції Об’єднаних сил.
     
    ФОТО з сайту Міністерство оборони України
     
     
    Нагадаємо: Співробітники Служби безпеки України затримали російських терористів