Кіровоградська область: Вогнеборці подолали дві пожежі у приватному секторі (ФОТО)

  • 18 квіт. 2019 13:15
  • 800
    • Новина Кіровоградська область: Вогнеборці подолали дві пожежі у приватному секторі (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    17 квітня о 09:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Желябова в обласному центрі. На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горять покрівля та домашні речі у гаражі на території приватного домоволодіння. О 10:20 займання локалізували та о 10:31 – ліквідували. До гасіння залучалось 12 чоловік особового складу та три машини 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького.
     
    О 21:58 стало відомо про займання по вулиці Новікова села Верблюжка Новгородківського району. Там, на території приватного домоволодіння, загорілась 1 т соломи в сіннику. О 22:55 пожежу локалізували та о 02:30 – ліквідували. В гасінні брали участь п’ять чоловік особового складу, одна машина 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини Новгородки та місцева пожежна команда Верблюжки.
     
    В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються фахівці.
     
    Прес-служба У ДСНС в області
     
     
    Читайтетакож: Водій Toyota збив молоду олександрійку