Кропивницькі скелелази підтвердили свій високий клас на чемпіонаті України у Нікополі

  • 17 квіт. 2019 09:02
  • 849
    • Новина Кропивницькі скелелази підтвердили свій високий клас на чемпіонаті України у Нікополі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Упродовж чотирьох днів, із 11 по 14 квітня у  Нікополі Дніпропетровської області тривали Всеукраїнські змагання зі скелелазіння на швидкість та чемпіонат України зі скелелазіння серед юніорів, молоді та юнаків у програми болдеринг. Про це пише сайт Міської ради м. Кропивницького.
     
    У змаганнях взяли участь 290 найсильніших спортсменів із дванадцяти регіонів України: Дніпропетровської, Харківської, Одеської, Вінницької, Луганської, Кіровоградської, Хмельницької, Донецької, Київської, Чернівецької, Полтавської областей та Києва.
     
    Збірну команду Кіровоградської області представляли чотирнадцять юних кропивничан – скелелазів, вихованців комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1» управління молоді та спорту міської ради, комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ФСТ Динамо.
     
    Чемпіонами турніру в лазінні на швидкість серед юніорів стали Ярослав Ткач, серед юнаків 2002-2003 р.н. - Ніл Плохов, а їхня одноклубниця Яна Здір стала бронзовою призеркою серед юніорок.
     
    До залікової дванадцятки в змаганнях з болдерингу потрапили: Ніл Плохов - 4 місце, Яна Здір - 5 місце та Олександра Калмикова -11 місце.
     
    Нагадаємо: Рятувальники з Кіровоградщини вибороли «срібло» на Чемпіонаті України з футзалу