У Кропивницькому фотохудожник Олег Огородник представить персональну виставку

  • 16 квіт. 2019 14:27
  • 951
    • Новина У Кропивницькому фотохудожник Олег Огородник представить персональну виставку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Обласний Центр народної творчості запрошує на персональну фотовиставку Олега Огородника «OGO OLE in Kropyvnytskуі».
     
    19 квітня  о 15.00 у виставковій залі обласного Центру народної творчості (м. Кропивницький, вул. Гоголя, 66/50) відкривається персональна фотовиставка «OGO OLE in Kropyvnytskуі»  Олега Огородника, який живе і працює у Львові. Він – член Національної спілки фотохудожників України, заслужений художник Міжнародної федерації фотомистецтва /FIAP/, лауреат багатьох міжнародних та всеукраїнських виставок, учасник творчої групи «Засмага», почесний член Одеської фотографічної асоціації, Львівської організації НСФХУ, Україно-Польсько-Словацької групи «Black White Groupe», фотокореспондент, автор багатьох персональних виставок в Україні та за її межами.
     
    Виставка «OGO OLE in Kropyvnytskуі» презентує 30 фотографій, які наповнені грою світла й тіні, фактур та відтінків настрою. Фотомайстер надає можливість вкотре насолодитися неповторною красою українських краєвидів, вишуканих натюрмортів, чарами жіночого тіла.
     
    Сформовані автором образи посилюються оригінальним фотодруком, який виконаний у білковій, соляній, ціанотипічній техніках, які були популярні у ХІХ столітті. Майстер вважає, що ця техніка заслуговує уваги та розвитку, адже саме вона розкриває таємничий настрій фотографії. Роботи виконані на фотопапері ручного виробництва, а також у техніках albumen та cyanotype. 
     
    У рамках презентації персональної фотовиставки відбудеться творча зустріч з Олегом Огородником.
     
     
    Кіровоградський обласний Центр народної творчості
     
    Нагадаємо: Художній музей запрошує на відкриття виставки «Знай і люби свій рідний край»