Кропивницьких рятувальників відзначили нагородами за ліквідацію аварії на Ковалівці

  • 16 квіт. 2019 10:40
  • 992
    • Новина Кропивницьких рятувальників відзначили нагородами за ліквідацію аварії на Ковалівці Ранкове місто. Кропивницький
     
    Перший заступник Голови ДСНС України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Олег Мельчуцький вручив рятувальникам відомчі нагороди.
     
    15 квітня перший заступник Голови ДСНС України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Олег Мельчуцький вручив десятьом рятувальникам Кіровоградщини відомчі нагороди за мужність і відвагу, зразкове виконання службових обов’язків та високий професіоналізм, виявлені під час гасіння пожежі, яка виникла 27 березня на автомобільній стоянці у Кропивницькому.
     
     
    Нагадаємо, що того дня о 20:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу з вибухом на автомобільній стоянці по вулиці Київська у Кропивницькому. Особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів ліквідував складну пожежу та врятував від знищення вогнем поруч розташовану автогазозаправну станцію, близько 20 одиниць автомобільного транспорту, 5 поруч розташованих приватних житлових будинків та трансформаторну підстанцію. 
     
    Вручаючи нагороди – нагрудні знаки «За відвагу в надзвичайній ситуації», «Знак пошани», «За безпеку народу», «За відвагу в службі» – перший заступник Голови Держслужби генерал-лейтенант служби цивільного захисту Олег Мельчуцький подякував особовому складу Служби порятунку Кіровоградщини за професійні дії, особисту відвагу та побажав і надалі тримати такий високий рівень підготовки.
     
    Прес-служба У ДСНС в області
     
     
     
    Нагадаємо: Вибухи у Кропивницькому сколихнули всю Україну