Кіровоградщина: У Долинському районі планують будівництво нової сільської лікарської амбулаторії

  • 15 квіт. 2019 09:40
  • 904
    • Новина Кіровоградщина: У Долинському районі планують будівництво нової сільської лікарської амбулаторії Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Долинській районній державній адміністрації пройшла робоча нарада з питання будівництва в 2019 році сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини за типовим проектом на території Братолюбівської сільської ради. Про це повідомляє сайт Кіровоградської облдержадміністрації.
     
    У нараді взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Омельченко, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Долинської районної ради» Тетяна Романченко та сільські голови.
     
    Будівництво лікарської амбулаторії дасть можливість сільським жителям отримувати фахову допомогу від місцевого лікаря. Загальна вартість будівельних робіт та оснащення амбулаторії складе понад 6 мільйонів гривень. Це кошти з державного бюджету та співфінансування з місцевих бюджетів.
     
    З будівництвом сучасного приміщення, придбанням нового обладнання та автомобіля, впровадженням телемедицини створюватимуться комфортні умови для персоналу і відвідувачів медичного закладу.
     
    Нагадаємо: Проект «HealthLink» прискорює процес подолання епідемії ВІЛ на Кіровоградщині