Рятувальники з Кіровоградщини вибороли «срібло» на Чемпіонаті України з футзалу

  • 14 квіт. 2019 10:30
  • 998
    • Новина Рятувальники з Кіровоградщини вибороли «срібло» на Чемпіонаті України з футзалу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Спортсмени збірної У ДСНС у Кіровоградської області вибороли «срібло» на Чемпіонаті ДСНС України з футзалу
     
    Протягом 10-11 квітня на базі спортивного комплексу ФСТ «Динамо» у Житомирі проходила фінальна частина Чемпіонату ДСНС України з футзалу, що входить до програми змагань Спартакіади 2019 року.
     
    11 найсильніших команд з обласних підрозділів ДСНС України, які за підсумками попередніх відбіркових ігор потрапили до фіналу, змагались за призові місця Чемпіонату. 
     
    Це команди з Рівненської, Харківської, Херсонської, Івано-Франківської, Луганської, Черкаської, Чернівецької областей, а також Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Збірна команда У ДСНС у Кіровоградській області також здобула у непростій боротьбі «путівку» на Чемпіонат і у результаті надзусиль – адже усі команди мають високий рівень майстерності – разом із командами ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля та ГУ ДСНС у Херсонській області вийшла у фінал Чемпіонату.
     
     
    Зігравши вирішальні матчі, команди-фіналісти здобули такі місця: «золотий» Кубок Чемпіонату вибороли спортсмени ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля, «срібло» – у нашої команди та відповідно «бронзу» здобули херсонці.
     
    Отже, вітаємо з визначною для нашої області перемогою тренера збірної Олега Твердоступа та рятувальників-футболістів Кіровоградщини: Скоров Максим, Слівченко Олександр, Берьозкін Максим, Кравченко Євген, Ковальов Дмитро, Джабнідзе Давид, Тимошенко Олександр, Олейник Олександр, Стаднік Владислав та Трембич Олександр.
    Колектив Управління ДСНС в області щиро вітає наших спортсменів із здобутою перемогою та бажає подальших спортивних здобутків!
     
    Прес-служба У ДСНС в області
     
     
     
    Читайте також: Юні кікбоксери Кропивницького успішно виступили на чемпіонаті області