У Кропивницькому заклали капсулу у фундамент майбутнього храму (ФОТО)

  • 13 квіт. 2019 11:24
  • 2016
    • Новина У Кропивницькому заклали капсулу у фундамент майбутнього храму (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    13 квітня у Кропивницькому відбувся Чин заснування церкви святих апостолів Петра і Павла, під час якого було закладено капсулу у фундамент майбутнього храму.

    До спільної молитви долучилися декілька десятків кропивничан.

    Очолив відправу Керуючий Кропивницькою єпархією Православної Церкви України єпископ Кропивницький і Голованівський Марк.

    Минулого року в Кропивницькому розпочато зведення фундаменту майбутнього храму по вулиці Євгена Маланюка.

    Вже цієї весни будівництво Петропавлівського храму буде продовжено. Як повідомив протоієрей Іван Шубин, наступним етапом буде зведення монолітних стін підвального приміщення та його перекриття залізобетонними плитами.

    Для тих, хто хоче долучитися до справи відбудови Петропавлівського храму, надаємо реквізити, за якими можна здійснити пожертву на будівництво:

    Релігійна громада УПЦ КП парафія святих апостолів Петра і Павла Код ЄДРПОУ 37168380, р/р 26006052916529, МФО 323583 у ПАТ КБ «ПриватБанк».

     

    Аліна Кулик

    Після священного дійства єпископ Марк нагородив Грамотами та Подяками за вагомий внесок у розвиток парафії мецената Дмитра Терзова, журналіста Валерія Лебедя, ГО "Бойове братство" та Олега Кокуленка, батьків протоієрея Івана Шубіна, священиків та іншіх вірян, які активно долучались до будівництва українського храму.