У Кропивницькому безробітні можуть безкоштовно навчитися кухарській справі

  • 11 квіт. 2019 20:03
  • 1424
    • Новина У Кропивницькому безробітні можуть безкоштовно навчитися кухарській справі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Якщо мрієте відкритий власний ресторан – розпочати необхідно з кулінарної майстерності.
     
    Якщо Ви мрієте стати шеф-кухарем або відкрити власний ресторан – розпочати необхідно з вивчення кулінарної майстерності. Азам цієї справи можна безкоштовно навчитись, за сприяння служби зайнятості, на базі Регіонального центру професійної освіти імені О. Єгорова, що розташований у місті Кропивницький (вул. Василя Нікітіна, 21а).
     
    Високопрофесійна команда досвідчених викладачів навчального закладу дає слухачам не тільки нові знання та ідеї, а й новий заряд позитивної енергії, впевненість у подальших діях.
     
    Якщо Вас зацікавила інформація про можливість здобуття за сприяння служби зайнятості професія кухаря і ви бажаєте отримати більш детальну інформацію – звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
    Навчання починається 23 квітня поточного року. Курс навчання триватиме 6 місяців. Звертаємо Вашу увагу на те, що на період навчання мешканці області безкоштовно можуть проживати у гуртожитку ліцею.
     
    Нагадаємо, що професія кухар є затребуваною не тільки на регіональному ринку праці, а й в Україні загалом. Сьогодні роботодавці області потребують близько 30 фахівців кулінарної справи.
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Читайте також: Відтепер орендатори готелю "Київ" сплачуватимуть мільйон до міського бюджету