«Імідж» несе ідею добра та любові у світлі душі молодого покоління

  • 9 квіт. 2019 16:44
  • 1712
    • Новина «Імідж» несе ідею добра та любові у світлі душі молодого покоління Ранкове місто. Кропивницький
     
    6-го квітня в Кіровоградській обласній філармонії пройшов масштабний урочистий концерт з нагоди 30-річчя творчого об'єднання молодіжний клуб «Імідж», керівником якого є Заслужений працівник освіти України — Наталія Долгополова.
     
    Молодіжний клуб «Імідж» виховує та готує найкращих ведучих, шоуменів, акторів, дипломатів, журналістів та громадських діячів, які згодом стають відомими на всю Україну. Підтвердженням цьому є декілька поколінь випускників, які завітали на ювілей, аби привітати рідний клуб та улюблених викладачів. Деякі не змогли приїхати, адже живуть в інших країнах, в різних куточках світу, але все одно переказали свої відеопривітання. За всі роки існування «Іміджу» його вихованцями стало приблизно три тисячі дітей та підлітків!
     
    На святковому концерті «іміджисти» презентували свої найкращі номери та постановки, театральні дійства, програми, продемонстрували усю палітру неймовірних костюмів та реквізиту, за допомогою яких клуб вже котрий рік створює найяскравіші та найфеєричніші шоу для дітей на будь-яке свято! Виступи «Іміджу» завжди вражають не тільки своєю видовищністю, а й тим, що кожна постановка має свій глибокий філософський зміст, кожен номер доносить певну думку, дає глядачам урок, настанову та натхнення. «Імідж» несе ідею добра та любові у світлі душі молодого покоління.
     
    Наталя Долгополова є унікальною особистістю! З почуттям поваги та вдячності неймовірна кількість людей особисто привітала талановитого педагога: випускники клубу народний депутат України — Дмитро Лінько, проректор Київського університету, доктор політичних наук, професор, директор Інституту журналістики та міжнародних відносин, професор кафедри міжнародних відносин, професор Варшавської школи менеджменту та Лондонської школи економіки і політичних наук, колишній директор Національного палацу мистецтв «Україна» — Інна Костиря, заступник начальника управління освіти, молоді та спорту Лідія Францівна Шатна, начальник відділу сім'ї та молоді міської ради міста Кропивницький — Дорохіна Людмила, помічник начальника управління з питань зв'язків зі ЗМІ та громадськістю Управління державної служби, надзвичайних ситуацій України в області, старший лейтенант служби цивільного захисту — Мочак Оксана та голова профспілкової організації «Гідросила» Олійник Сергій Євгенович, а також випускники різних поколінь.
     
     
    Найголовнішим проявом визнання стала Почесна грамота Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради за вагомий внесок в реалізацію державної політики у сфері освіти і культури області, якою була нагороджена Наталя Долгополова.
     
    Не залишились без уваги і помічники Наталії Костянтинівни — викладачі Молодіжного клубу «Імідж», кожен з яких відповідає за певний напрямок підготовки «іміджистів». Подяками Кіровоградської обласної ради за активну громадську позицію були нагороджені: Вікторія Іллівна Ставріаніді-Стогодюк – Заслужена артистка України, керівник секцій сценічної мови та оригінального жанру, а також Круніч Юлія Олегівна – керівник секції акторської майстерності. Грамотами Кіровоградського Обласного ЦДЮТ були нагороджені: Ільїн Сергій Олександрович – керівник команди КВН «Жертви експериментів», Гончаренко Анна Андріївна – керівник секції дитячої дипломатії, Крикун Олександра Сергіївна – керівник школи журналістики та блогерства «Космос», Мельник Кирило Володимирович – керівник секції звукорежисерів молодіжних дискотек. Також подяками центру було відзначено Лабунець Ангеліну Олександрівну — викладача предмету «Сценічний рух» та Тодосієву Юлію Олександрівну — головного балетмейстера шоу.
    І звісно, такого масштабного дійства не відбулося б без допомоги колег: Народний художній колектив оркестр духових інструментів «Зміна», керівник та диригент – Ніщеменко Олександр Андрійович, викладач оркестру — Овчаров Олександр, а також Народний художній колектив студія вокального мистецтва «Антарес», керівник — Дороганич Олена Сергіївна.
     
     
    Матеріальну та інформаційну підтримку молодіжному клубу «Імідж» надали: ательє «Лав» на чолі з його директором Мартиновою Людмилою Миколаївною, секретар міської ради міста Кропивницький — Табалов Андрій Олександрович, приватне підприємство «Решетнікови», а також інші представники соціально відповідального бізнесу, філія національної суспільної телекомпанії України Кіровоградської регіональної дирекції, Микола Іванович Кравченко – директор обласної філармонії, Заслужений працівник культури України, якому клуб вдячний за надану можливість проводити ювілей ний захід на головній сцені області. А також дякуємо ЗМІ міста Кропивницький за висвітлення події.
     
    Справжнє щастя бачити на одній сцені дітей, очі яких горять натхненням, самовідданих педагогів та вдячних випускників! Ще раз вітаємо Молодіжний клуб «Імідж» з ювілеєм! Більше Вам перемог, талановитих вихованців та творчих проривів!
     
    Олександра Крикун,
    фахівець із зв’язків з громадськістю
    Кіровоградського обласного ЦДЮТ