Кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині на минулому тижні

  • 6 квіт. 2019 09:08
  • 1133
    • Новина Кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині на минулому тижні Ранкове місто. Кропивницький
     
    Автобус наштрикнувся на відбійник
     
    У ніч нa 1 квітня в Києві нa Столичному шосе сталася серйозна ДТП за участі автомобіля з Кропивницького. Зa попередньою інформaцією, Mercedes їхaв з Кропивницького в Бориспіль. 
     
    Із невідомих причин водій Mercedes виїхaв зa межі проїжджої чaстини і нaткнувся нa метaлевий відбійник. У момент aвaрії в мaшині перебувaло восьмеро пaсaжирів: четверо дорослих і четверо дітей.
    Удaр припaв нa пaсaжирську сторону aвтомобіля. Метaлева огорожа проткнула машину наскрізь. Пострaждaли три людини: дитинa, чоловік і жінкa. Пaсaжирці відірвaло ногу. 
     
    Пострaждaлих госпітaлізувaли до лікaрень столиці. Водій Mercedes перебувaв нa місці події і дaвaв пояснення поліцейським. Нa чaс оформлення ДТП рух здійснювaвся зa двомa з чотирьох смуг руху. Крім цього, нa місце виїжджaли рятувaльники ДСНС, які зрізaли відбійник і допомaгaли витягувaти пострaждaлих з понівеченого aвтомобіля. 
     
    Причини aвaрії і детaлі інциденту з’ясовуються. Нa місці прaцювaли екіпaжі пaтрульної поліції, медики, слідчо-оперaтивнa групa тa рятувaльники.
     
     
    П’яний молодик утікав від патрульних 
     
    Патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Короленка водій керує автомобілем Fiat у стані алкогольного сп’яніння. Дорогою до місця інциденту інспектори поліції помітили цей транспортний засіб та спробували його зупинити. Але водій намагався зникнути в районі Великої Балки, та вже скоро був заблокований патрульними.
     
    Пройти огляд на стан сп’яніння горе-керманич відмовився, хоча й мав сильний запах алкоголю.
    Патрульні склали на водія три протоколи: за невиконання вимоги про зупинку, за відмову від проходження огляду та за керування авто без посвідчення водія.
     
     
    Потонув 49-річний чоловік
     
    28 березня у ставку Новгородки знайшли тіло чоловіка. Рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини дістали тіло з води та доставили на берег. За попередніми даними, загиблий – раніше засуджений місцевий мешканець 1960 р.н. Обставини та причини смерті чоловіка наразі встановлюють фахівці.
     
     
     
    У кременчуцькому басейнi помер пiдприємець з Кiровоградщини
     
    Другого квiтня близько 11:00 у басейнi спортивного комплексу «Спорт-лайф» міста Кременчука помер 44-рiчний пiдприємець зi Свiтловодська. Про це повідомляє «Свiтловодськ вечiрнiй».
    За попередньою iнформацiєю, чоловіку стало зле пiд час тренування. Тiло направлено на судово-медичну експертизу.
     
     
     
     
    Адвокат подає апеляцію щодо запобіжного заходу підозрюваному у справі вибуху
     
    Адвокат підозрюваного Юрій Кричун буде подавати апеляцію на рішення суду щодо запобіжного заходу підозрюваному у справі вибуху на автостоянці у Кропивницькому – директору підприємства «Елан-Ві» Олександру Ляховецькому.  
     
    Підприємство торгує газом та орендує ділянку, де минулої середи вибухнула автоцистерна. 1 квітня Кіровський районний суд Кропивницького обрав йому запобіжний захід – 58 днів перебування під вартою з можливістю внести заставу. Чоловіка звинувачують у порушенні правил безпеки під час робіт із підвищеною небезпекою.