Жителі Кіровоградщини віддають перевагу онлайн платежам

  • 2 квіт. 2019 09:11
  • 798
    • Новина Жителі Кіровоградщини віддають перевагу онлайн платежам Ранкове місто. Кропивницький
     
    Щомісяця, користуючись різними каналами оплат ПриватБанку - каси, термінали самообслуговування, Приват24, регулярні платежі, жителі Кіровоградщини здійснюють майже 600 тис. платежів на загальну суму у 550 млн грн., більше половини з яких  - майже 300 тис., через інтернет-банкінг Приват24.
     
    Як стверджує статистика, клієнти банку найчастіше оплачують онлайн комунальні платежі та телекомунікаційні послуги. Користуються популярністю і комерційні, службові (за реквізитами підприємств), бюджетні та освітні платежі.
     
    - Сьогодні наш Приват24 став найпопулярнішим і найдешевшим каналом здійснення будь-яких платежів, - розповідає Оксана Пасічніченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - І це не голослівне твердження. Уявіть лише на хвильку таку просту статистику - на тисячу клієнтів, які обслуговуються у ПриватБанку, 551 - активно користуються інтернет-банком. І кількість прихильників онлайн оплат невпинно зростає. Навіщо витрачати час на відвідування відділення, якщо сплатити за дитячий садочок, навчання чи користування інтернетом, я вже не кажу за комунальні платежі, можна і на улюбленому дивані зі смачною кавою в руках - без відриву від домашніх справ чи роботи.
     
    При збереженні нинішніх темпів зростання популярності системи, до кінця наступного року кількість клієнтів банку, які обслуговуються в Приват24, перевищить кількість відвідувачів "живих" відділень банку.
     
    - Ми запрошуємо всіх, хто ще не освоїв Приват24, до наших відділень, - продовжує пані Оксана, - ми покажемо, як це круто, просто і швидко. Навчимо не лише оплачувати платежі, поповнювати мобільні телефони чи купувати квитки, але й навіть замовляти улюблені страви, напої і подарункові сертифікати. І це ще не все. Наші клієнти можуть самостійно застрахувати як себе і членів своєї родини, так і авто чи нерухомість. Повірте, можливості Приват24 просто вражають!
     
    Приват24 - найпопулярніший інтернет-банк в Україні і один з найбільших у Східній Європі, сьогодні доступний і клієнтам інших банків.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області