Кропивницький: Зухвалий п’яний молодик втікав від патрульних за кермом Fiat

  • 1 квіт. 2019 18:46
  • 1384
    • Новина Кропивницький: Зухвалий п’яний молодик втікав від патрульних за кермом Fiat Ранкове місто. Кропивницький
     
    Два протоколи і постанова стали результатом нічного переслідування водія, що керував автомобілем з ознаками сп’яніння. Про це повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Значну частину порушників, які керують транспортним засобом напідпитку, інспектори поліції виявляють завдяки відповідальним громадянам. Так сталося і вчора близько 22-ї години.
     
    Патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Короленка водій керує автомобілем Fiat у стані алкогольного сп’яніння.
     
    Дорогою до вказаного заявником місця інспектори поліції помітили цей транспортний засіб та спробували його зупинити. 
    Але це точно не входило у плани водія. Замість виконання законної вимоги поліції про зупинку він щосили натиснув на гашетку автівки.
     
    Інспектори через радіозв’язок сповістили інші екіпажи патрульних про зухвалого керманича та розпочали його переслідування. Водій спробував зникнути в районі Великої Балки, та вже скоро був заблокований патрульними.
     
    На законну вимогу інспекторів пройти огляд на стан сп’яніння – горе-керманич відмовився. Та все ж запах алкоголю з порожнини його рота та порушення мови не лишали сумнівів у керуванні автомобілем напідпитку.
    За невиконання вимоги про зупинку патрульні склали на водія протокол за ст.122-2 КУпАП, а за відмову від проходження огляду на стан сп’яніння – за ч.1 ст.130. Нарешті за керування авто без посвідчення водія на 22-річного керманича чекала постанова за ч.1 ст.126.
     
    Застерігаємо! Ніколи не сідайте за кермо напідпитку самі та не дозволяйте це робити іншим! Якщо Ви помітили водія, що сів за кермо у стані сп’яніння, – одразу повідомляйте на лінію «102»
     
     
    Нагадаємо: Пасажири з Кропивницького потрапили в жахливу аварію (ВІДЕО)