ПриватБанк продовжує видачу “теплих кредитів”

  • 1 квіт. 2019 09:28
  • 888
    • Новина ПриватБанк продовжує видачу “теплих кредитів” Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк продовжує кредитування за програмою “Теплі кредити для ОСББ та ЖБК. Як повідомив заступник голови правління банку Олег Сергєєв, сьогодні ПриватБанк та Держенергоефективності уклали договір щодо запуску “теплих кредитів” у 2019 році.
     
    У рамках програми об’єднання співвласників житла та житлові кооперативи зможуть отримати кредит до 3 млн грн. по спрощеній процедурі, а строк погашення пільгових позик становить до 7 років.
     
    - ПриватБанк першим із партнерів державної програми запропонував найнижчі серед банків ставки кредитування – до 18%, без додаткових умов і прихованих комісій, - нагадав Олег Сергєєв. -  Для ОСББ передбачено державну компенсацію до 40% на утеплення будинків, а в разі проживання в будинку одержувачів субсидій компенсація може вирости до 70%.
     
    Нагадаємо, що за умовами програми ОСББ отримують із держбюджету відшкодування від 40% до 70% частини суми “теплого кредиту”. Додаткові
     компенсації надає місцева влада. На сьогодні діє 72 місцеві програми здешевлення “теплих кредитів” для ОСББ.
     
    - Тож поспішайте зробити своє житло теплим і комфортним. Інвестувавши в енергоефективність, потім ви зможете економити на комунальних послугах, а заощадження – використовувати на важливі для родини та дітей справи, - прокоментував Голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
     
    ПриватБанк долучився до програми “теплого” кредитування ОСББ у 2017 році. На сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 10 тис. ОСББ.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області