Де у Кропивницькому зафіксували «мертві душі» у списках виборців?

  • 31 бер. 2019 12:56
  • 1561
    • Новина Де у Кропивницькому зафіксували «мертві душі» у списках виборців? Ранкове місто. Кропивницький

    Сьогодні, 31 березня, народний депутат України Костянтин Яриніч, голова Асоціації Політичних Наук Дмитро Сінченко та заступник керівника обласного штабу Юрія Бойко Олександр Рихлицький провели прес-конференцію щодо проходження виборів Президента у Кропивницькому.

    • Погода сприяє тому, що багато людей прийшли й проголосували сьогодні за майбутнє нашої держави. Я впевнений, що це дасть велику явку людей, і таким чином волевиявлення буде більш-менш об’єктивним, - говорить  Костянтин Яриніч.

    Нардеп також зауважив, що суттєвих порушень на виборчих ділянках не зафіксовано, а сама ситуація відносно спокійна.

    На прес-конференції також повідомили, що станом на 11.00 у Кропивницькому проголосувало вже 30 тисяч виборців, що забезпечує високу явку.

    • Було також зафіксовано випадок можливого підкупу на дільниці у 11 школі. Там були чоловіки з грошима і якимось списками.  Нібито з портретом одного кандидата. Можливо провокація, можливо дійсно підкуп, - додає Дмитро Сінченко.

    Заступник керівника обласного штабу Юрія Бойко Олександр Рихлицький  також зауважив, що в тій же 11-й школі у списках виборців були виявлені «мертві душі».

    Скріншот прямої трансляції з прес-конференції

    Нагадаємо, На одній із дільниць Кіровоградщини проголосувало 100% виборців.