Кого підозрюють у справі вибуху автоцистерн у Кропивницькому? (ВІДЕО)

  • 30 бер. 2019 16:16
  • 1757
    • Новина Кого підозрюють у справі вибуху автоцистерн у Кропивницькому? (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    10:12 У Кіровському районному суді Кропивницького обирали запобіжний захід директору ТОВ "Інтертем", який за сумісництвом працює головним інженером в компанії "Елан-Ві". Про це повідомляє Канал Кіровоград
     
    Він один з підозрюваних у справі вибуху автоцистерн в Кропивницькому. Суддя - Євген Завгородній. Прокурор - Катерина Мирошніченко.
     
    Місцева прокуратура оголосила підозру двом людям - керівнику та головному інженеру компанії "Елан-Ві", яка зберігає та продає газ. Ця фірма орендуала ділянку, де стався вибух на вулиці Київська. Про це Суспільному розповіла речниця прокуратури області Наталія Алєксеєнко.
     
    Чоловіків підозрюють у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Якщо їхню провину доведуть, підозрюваним загрожує до 8 років колонії. Слідство наполягатиме на триманні під вартою. Інженера поліція затримала при спробі покинути територію України.
     
    Нагадаємо, під час пожежі 27 березня на автостоянці згоріли 8 легкових автомобілів і 10 вантажних. Вогонь перекинувся на будівлю колишньої станції техобслуговування. Площа займання - 200 квадратних метрів. Вибухнули три цистерни з газозаправним обладнанням на території автостоянки. Гасили вогонь протягом трьох години.
     
    12:10 Підозрюваний у справі вибуху автоцистерн у Кропивницькому головному інженеру ТОВ «Елан-Ві» Олександру Слюсару інкримінують порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, відповідно до частини 2 статті 272 Кримінального кодексу України. Він свою винну не визнав. Суддя пішов у нарадчу кімнату.
     
    13:44 Домашній арешт на два місяці. Такий запобіжний захід обрав Кіровський районний суд Кропивницького підозрюваному в справі вибуху автоцистерн головному інженеру ТОВ «Елан-Ві» Олександру Слюсару. З 20:00 до 7:00 він має перебувати вдома та носити електронний браслет.
     
     
    Нагадаємо: Рятувальники Кропивницького оперативно ліквідували пожежу скрапленого газу по вулиці Київській (ВІДЕО)
     
                        Внаслідок вибуху у Кропивницькому постраждало четверо людей, один в тяжкому стані