Рятувальники Кропивницького оперативно ліквідували пожежу скрапленого газу по вулиці Київській (ВІДЕО)

  • 28 бер. 2019 11:26
  • 1419
    • Новина Рятувальники Кропивницького оперативно ліквідували пожежу скрапленого газу по вулиці Київській (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У середу, 27 березня, о 19:52  на території майданчика з відстою автомобілів по вулиці Київській, 48а у Кропивницькому виникла пожежа трьох  вантажних автомобілів, на платформах яких перебували ємності для перевезення скрапленого газу.  
    Про це повідомляє сайт міської ради.
     
    На місце пригоди відразу прибули міський голова Кропивницького Андрій Райкович та начальник обласного управління Національної поліції України Роман Козьяков.
     
    - Найважливіше у цій ситуації, що рятувальники оперативно локалізували пожежу і безпосередньої загрози для мешканців міста немає, - наголосив очільник міста. – На період ліквідації наслідків вибуху від електропостачання відключені найближчі мікрорайони. Більше інформації ми зможемо дати на ранок, 28 березня.
     
    Роман Козьяков повідомив, що працівники Національної гвардії надійно забезпечують охорону громадського порядку, триває слідство, яке дасть відповідальна причини виникнення пожежі.
     
    За інформацією начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергія Коваленка, внаслідок пожежі знищено  10 вантажних та 8 легкових автомобілів і пошкоджено 8 легкових та 2 вантажних автомобілі, будівлю трансформаторної підстанції.
     
    Причина пожежі, інформація щодо знищеного та пошкодженого майна та їхніх власників встановлюється, відзначив Сергій Коваленко.
     
     
    ВІдео зі сторінки  начальника Управління УДНС в Кіровоградській області Віталія Миронюка
     
     
    Нагадаємо: Внаслідок вибуху у Кропивницькому постраждало четверо людей, один в тяжкому стані – лікарня