Ми не виключаємо, що знайдене неподалік Суботців тіло належить Діані Хріненко – Роман Козьяков

  • 27 бер. 2019 11:47
  • 1400
    • Новина Ми не виключаємо, що знайдене неподалік Суботців тіло належить Діані Хріненко – Роман Козьяков Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліція не виключає можливість, що знайдене неподалік села Суботці Знам’янського району жіноче тіло належить зниклій Діані Хріненко. Про це він сьогодні повідомив журналістам, інформує “Утренний город”.
     
    “Поруч з населеним пунктом Нова Поляна Знам’янського району вчора місцевий мешканець, який проводив весняно-польові роботи, працюючи на тракторі, знайшов тіло людини. Виявив рештки черепа та фрагменти одягу, які перебували поруч з дорогою. Після цього він звернувся до працівників поліції. По прибуттю правоохоронці виявили череп людини та фрагменти одягу. 
     
    Після цього до місця події був обмежений доступ. Нас місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники криміналістичної лабораторії та експерти, які розпочали роботу, спрямовану на відпрацювання прилеглої території та встановлення інших слідів, які були виявлені вподальшому поруч з місцем, де були виявленні фрагменти. Також неподалік було викопане тіло, яке належить жінці. На сьогодні по вилученому призначені експертизи після проведення яких буде встановлена належність… Ми не виключаємо можливість, що тіло належить Діані Хріненко. Остаточні відповіді зараз ми надати не можемо”, - повідомив Роман Козьяков.
     
    Нагадаємо, 24 серпня минулого року в селі Суботці Знам’янського району безвісти зникла 17-річна місцева мешканка Діана Хріненко.
     
    Дмитро Семенюк
     
    Читайте також: Поліція Кіровоградської області встановлює, чи знайдені рештки тіла належать Діані Хріненко