Поліція Кіровоградської області встановлює, чи знайдені рештки тіла належать Діані Хріненко

  • 27 бер. 2019 11:05
  • 1338
    • Новина Поліція Кіровоградської області встановлює, чи знайдені рештки тіла належать Діані Хріненко Ранкове місто. Кропивницький
     
    Мама зниклої дівчини Діани Хріненко - Олена Хріненко розповіла журналісту новин в телефонній розмові, що не підтверджує те, що речі, які знайшли поруч з останками тіла, належить її доньці. Про це повідомляє Канал Кіровоград.
     
    - Була на місці. Після експертиз буде достовірна інформація. На даний час я не підтверджую, що це моя донька, - повідомила Олена Хріненко.
     
    Поліція Кіровоградської області встановлює, чи знайдені рештки тіла належать Діані Хріненко. 26 березня на території Знам'янського району знайшли скелет людини та фрагменти одягу. Поліція провела впізнання. Остаточне рішення щодо встановлення особи ухвалять після проведення відповідних експертиз. Про це Новинам повідомив начальник Національної поліції області Роман Козьяков.
     
    Нагадаємо, 24 серпня 17-річна Діана Хріненко пішла в центр села Суботці Знам'янського району на святкування Дня Незалежності та зникла безвісти.