У Кропивницькому проводиться дискусія-тренінг «European projects lab for NGOs»

  • 25 бер. 2019 21:20
  • 1154
    • Новина У Кропивницькому проводиться дискусія-тренінг «European projects lab for NGOs» Ранкове місто. Кропивницький
     
    29 березня о 13:00 у Кропивницькому Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує на обговорення реалізованих проектів ЄС та ідей для конкурсних заявок. 
     
    Неурядові організації зможуть отримати експертні рекомендації щодо своїх проектних ініціатив, а також взяти участь в Антитренінгу «Як не отримати грант від донора».
     
    Що? Дискусія-тренінг «European projects lab for NGOs»
     
    Коли? 29 березня (п’ятниця), 13:00 – 16:00
     
    Де? м. Кропивницький, Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В.Винниченка, вул. Шевченка, 1, 5-й корпус, Наукова бібліотека, 3-й поверх
     
    Для кого? Представники громадських організацій, що займаються утвердженням європейських цінностей, мають досвід співпраці з проектами Євросоюзу та зацікавлені в продовженні такої співпраці, або ж такі, що розглядають можливість розпочати таку діяльність.
     
    Відібрані учасники заходу зможуть презентувати власні проекти, які отримали грантову підтримку від ЄС, або поділитися своїми ідеями для грантових заявок. Також представники громадських організацій отримають експертну оцінку представлених проектних ініціатив.
     
    Крім цього буде проведено Антитренінг «Як НЕ отримати грант від донора». На ньому представники неурядових організацій в режимі реверсивного мозкового штурму дізнаються, що саме не варто робити, аби отримати грантову підтримку від ЄС.
     
    Тренер: Олег Кулініч, доцент кафедри соціальної і гуманітарної політики Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, керівник проектів ГО «Інститут соціальної політики регіону». 
     
     
    Як взяти участь? Заповніть електронну заявку http://bit.ly/NGOs-training-2019 
    Окремо будуть відібрані учасники, які матимуть змогу презентувати власні проекти.
    Результати відбору будуть оголошені 27 березня.
    Участь у тренінгу безкоштовна!
     
    Дискусія-тренінг проводиться Представництвом Європейського Союзу в Україні. Вона є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні організовує по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.
     
    За деталями заходу, будь ласка, звертайтеся до Олесі Савенко, 
    тел. +38(093)701-36-23, osavenko@internews.ua
    або до Аліси Тягун, тел +38(095)726-54-66, atiagun@internews.ua