Кандидат у Президенти від націоналістів провів відкриту зустріч із містянами у ЦНТУ

  • 25 бер. 2019 14:31
  • 1093
    • Новина Кандидат у Президенти від націоналістів провів відкриту зустріч із містянами у ЦНТУ Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 25 березня, у Кропивницькому кандидат на посаду Президента України від об’єднаних сил націоналістів Руслан Кошулинський провів відкриту зустріч з містянами у стінах Центральноукраїнського національного технічного університету. 
     
    Політик робив акценти на головні аспекти своєї програми, яка спрямована на боротьбу з олігархатом та покращення умов життя для українців. 
     
    - Із держави, за даними академії наук, виведено 154 мільярди доларів, це чотири бюджети України. Ми підготували законопроект, який би повернув ці кошти з офшорів до України, який не дозволив би олігархам виводити кошти з держави, - говорить Руслан Кошулинський. 
     
    Студенти та присутні активно ставили питання до політика стосовно його політичної програми та дій у разі його перемоги на виборах. 
    Одне з питань, яке хвилювало кропивничан, це хто буде в команді пана Кошулинського, якщо він стане президентом.
     
    - У нас зараз влада з якими епітетами асоціюється? Злодійська, чужа, для своїх... Усі намагаються "протягнути" до влади кума, брата, свата. Я не можу сказати зараз, хто буде в моїй команді. Бо це буде відкритий конкурс на всі посади після проходження детектора брехні на наявність подвійного громадянства, співпрацю з ворожими спецслужбами та на корупцію. Тільки так, - відповів політик на завершення.
     
    Аліна Кулик