Кропивницький: Руслан Кошулинський зустрівся з працівниками медичної сфери (ФОТО)

  • 25 бер. 2019 12:32
  • 1331
    • Новина Кропивницький: Руслан Кошулинський зустрівся з працівниками медичної сфери (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 25 березня, кандидат у президенти Руслан Кошулинський зустрівся у Кропивницькому з працівниками міського пологового будинку, що на Новомиколаївці, та з трудовим колективом Поліклініки №3.
     
    Політик познайомився з медичними працівниками та коротко розповів про економічну, політичну та військову ситуацію в країні. 
     
    - У світі поважають тільки сильного. Наша армія має бути сильною та з сучасним оснащенням. Маєте сучасну техніку - вона збереже життя військовим, не маєте - ситуація в рази ускладнюється, - говорить кандидат у президенти. 
     
     Руслан Кошулинський також зауважив, що молодь все частіше їде навчатися та працювати за кордоном, бо там хоча б робочі місця є та гідна заробітна платня. Він запевняє, що знає, як виправити цю ситуацію. 
     
    Кандидат на посаду президента України коротко представив присутнім свою політичну програму та відповіді на проблемні питання, які постали перед українцями. 
    Політик спілкувався з працівниками пологового будинку та відповідав на питання, що цікавили слухачів. Присутні подякували Русланові Кошулинському за зустріч та за бесіду.
     
    Аліна Кулик
     
     
     
     
    Читайте також: Кандидат у президенти вшанував у Кропивницькому загиблих воїнів АТО (ФОТО)