Благодійний фонд ПриватБанку отримав японський грант на закупівлю медичного обладнання

  • 25 бер. 2019 11:07
  • 1121
    • Новина Благодійний фонд ПриватБанку отримав японський грант на закупівлю медичного обладнання Ранкове місто. Кропивницький
     
    Благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто» отримав грант у розмірі 120 тис. доларів на закупівлю медичного обладнання для Херсонської міської лікарні (відділення новонароджених) та Борзнянської центральної районної лікарні Чернігівської області (цифровий рентгенодіагностичний комплекс).
     
     
     
    - Наш благодійний фонд отримав близько 120 тисяч доларів на реалізацію 2 проектів у сфері медицини, – розповідає директор благодійного фонду «Допомагати просто» Анна Павлова. – У рамках першого проекту закуплять медичне обладнання для пологового відділення Херсонської міської клінічної лікарні імені О. С. Лучанського. Для медустанови придбають апарат штучної вентиляції легень, повітряний компресор та інкубатор для новонароджених.
     
    У 2019 році уряд Японії надасть Україні допомогу в рамках Програми безпеки людини «Кусаноне». Загальна сума фінансування – близько 800 тисяч доларів, з них 8 грантів виділено на проекти у сфері охорони здоров’я, зокрема, модернізацію медичного обладнання.
     
    - З 2002 року ми підписали 139 договорів, що надають допомогу українцям, на суму 10 мільйонів доларів. У 2019 році ми підтримали 12 проектів і дуже раді тому, що можемо допомогти народу України, – зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Такаші Кураї.
     
    Прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області