Кіровоградщина: У приватному секторі загоряються гоподарчі споруди

  • 24 бер. 2019 13:31
  • 1003
    • Новина Кіровоградщина: У приватному секторі загоряються гоподарчі споруди Ранкове місто. Кропивницький
     
    За минулу добу вогнеборці Кіровоградщини приборкали чотири пожежі у житловому секторі
     
    Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області чотири рази залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.
     
    Так, о 22:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вулиці Героїв Небесної Сотні у Вільшанці. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 20 м2 господарчої споруди та дрова у ній. Силами вогнеборців о 23:00 пожежу локалізували, о 23:21 – ліквідували. На гасіння пожежі залучались чотири чоловіка особового складу та одна машина 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини Вільшанки.
     
     
    О 23:57 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Київській у Малій Висці. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 24 м2 господарчої споруди та 1,5 тони вугілля в ній на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців о 00:32 пожежу локалізували, о 01:05 – ліквідували. На гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу та машина 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини Малої Виски.
     
    О 23:18 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Гагаріна у Олександрії. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіли домашні речі у житловому будинку. Силами вогнеборців о 23:38 пожежу локалізували, о 00:39 – ліквідували. На гасіння пожежі залучались дев’ять чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії.
     
     
    О 23:28 надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вулиці Центральній у селі Дмитрівка Знам’янського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горів сінник та сіно в ньому. Силами вогнеборців о 23:58 пожежу локалізували та о 01:05 - загасили. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та одна машина 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини Знам’янки.
     
    Травмованих чи загиблих в усіх випадках не виявлено. Причини пожеж встановлюють фахівці. 
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області
     
    Читайте також: У Кропивницькому іноземець обікрав студента