Роман Козьяков попрохав батьків контролювати своїх дітей, які гуляють в центрі Кропивницького (ВІДЕО)

  • 24 бер. 2019 12:17
  • 1529
  •  
    Начальник ГУНП в Кіровоградській області Роман Козьяков звернувся до кропивницьких батьків. Він закликав контролювати своїх дітей, які проводять свій вільний час в центрі Кропивницького, інформує “Утренний город”.
     
    - Хотів би звернутися до батьків. Спілкуйтеся зі своїми дітьми. Потрібно бути впевненими, де вони перебувають та чим займаються. Цікавитись, чи є в них якісь проблеми та контролювати час перебування на вулиці. Є обмеження – до 22 години. Також потрібно цікавитись, з ким спілкується дитина, - звернувся Роман Козьяков.
     
    Як зазначив начальник поліції, правоохоронці посилили охорону в центрі міста в зв’язку з суспільним обуренням щодо скоєння правопорушень неповнолітніми.
     
    - Працівники поліції будуть проводити всі необхідні заходи для профілактики та недопущення злочинів. На сьогоднішній день посилені патрулі та посилено опрацювання вказаних територій (ТРЦ “Депот” та територія біля “пантер”), - додав Козьяков.
     
    Нагадаємо, В приміщенні ГУНП в Кіровоградській області пройшла зустріч між матерями постраждалих від нападу неповнолітніх та начальника Кіровоградської обласної поліції. Під час зустрічі жінки поскаржилися Роману Козьякову на повільне розслідування справи міськвідділком та попрохали взяти розслідування на обласний рівень. 2-го лютого близько 18-ї години группа підлітків побили кропивницького поета Дениса Бірзула та його друзів. Подія сталася на території “пантер” у Кропивницькому.
     
    Дмитро Семенюк
     
    Читайте також:  Чиновники кажуть, що Центральний сквер на сьогодні — прихована загроза для людей