"Міс принцеса Кіровоградщини 2019": Моя перемога для мене була шоком, змішаним зі щастям

  • 24 бер. 2019 09:09
  • 2331
    • Новина «Міс принцеса Кіровоградщини 2019»: Моя перемога для мене була шоком, змішаним зі щастям Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулого тижня у Кропивницькому відбувся конкурс “Міс принцеса Кіровоградщини 2019”. Його переможницею стала студентка факультету педагогіки та психології Центральноукраїнського держпедуніверситету імені Винниченка Анна Бондаренко. 
     
    Найгарнішу красуню обирали з-поміж вісімнадцяти учасниць. З «Міс принцесою Кіровоградщини» поспілкувався наш кореспондент.
     
    — У нас передконкурсні репетиції проходили через день. Інколи вони сягали і трьох годин. Я потоваришувала з дівчатами, нам завжди було про що поговорити. Підготовка до конкурсу була складною, але дуже цікавою. Я б з радістю повторила ці дні, — розповіла Анна Бондаренко.
     
    Дівчина зазначила, що в модельному бізнесі здобула перший досвід. У зв’язку з тим, що він є успішним, продовжуватиме бути моделлю і далі. Анна поділилася переживаннями, які відчувала в момент нагородження.
     
    — Я одинадцять років танцюю, а в модельному бізнесі був дебют. У момент, коли оголосили переможницю, я не зовсім зрозуміла, що відбувається. Це був шок, змішаний зі щастям, але шоку було більше. Я була рада і здивована, бо не очікувала, що займу перше місце. Друзі та близькі були щасливі. Бабуся обдзвонювала усіх родичів та розповідала про перемогу, ділилася враженнями. Зараз я готуюся до участі у всеукраїнському конкурсі. Почала ходити на заняття до модельної школи Mix Models. Продовжую опановувати техніки позування та навчаюся всього того, чого не знала, — розповіла Бондаренко.
     
    Також, окрім Анни, конкурсна команда журі визначила переможниць у восьми категоріях. Ними стали:
    «Перша віце-міс» — Єлизавета Манойленко, «Друга віце-міс» — Катерина Кіріченко, «Третя віце-міс» — Юлія Дануца, «Принцеса фотомодель» — Мар’яна Чущенко, «ТОП-модель» — Катерина Єрещенко, «Міс глядацьких симпатій» — Анастасія Смиченко, «Міс дружба» (яку обирали самі учасниці) — Дарина Грачова та «Міс відкриття року» — Ольга Сипко.
     
    За інформацією організаторів заходу, “Міс принцеса Кіровоградщини 2019” братиме участь у цьогорічному конкурсі “Міс принцеса України”. Всеукраїнський захід планується в серпні.
     
    Дмитро Семенюк