Матері постраждалих від нападу на “пантерах” поскаржились на затягування розслідування (ВІДЕО)

  • 23 бер. 2019 15:10
  • 1881
  •  
     
    Матері постраждалих від нападу на “пантерах” поскаржились на затягування розслідування начальнику обласної поліції
     
    В приміщенні ГУНП в Кіровоградській області пройшла зустріч між матерями постраждалих від нападу неповнолітніх та начальника Кіровоградської обласної поліції. Під час зустрічі жінки поскаржилися Роману Козьякову на повільне розслідування справи міськвідділком та попрохали взяти розслідування на обласний рівень. Про це кореспонденту видання “Утренний город” розповіли матері постраждалих хлопців. 
     
    - Ми в Романа Сергійовича питали, скільки ще триватиме слідство. Пройшло два місяці, але остаточно всі особи досі не встановлені. Другого лютого група з 15 осіб побила п’ятьох хлопців. Серед них був і мій син. Після отриманих травм його госпіталізували. В лікарні він пробув три тижні, - повідомила Наталя Бірзул.
     
    Начальник ГУНП в Кіровоградській області Роман Козьяков повідомив, що розслідування по справі ще триває. 
     
    - На сьогодні по вказаному провадженню триває розслідування. Ми вже з’ясували всі обставини події та визначили роль кожного учасника цієї ситуації. Зараз тривають слідчі дії, які дадуть відповідь на вказані запитання, - повідомив Кощьяков.
     
    Нагадаємо, 2-го лютого близько 18-ї години группа підлітків побили кропивницького поета Дениса Бірзула та його друзів. Подія сталася на території “пантер” у Кропивницькому.