Кропивницький: На Попова патрульні затримали чоловіка з наркотиками

  • 19 бер. 2019 20:07
  • 1284
    • Новина Кропивницький: На Попова патрульні затримали чоловіка з наркотиками Ранкове місто. Кропивницький
     
    Наркотичні речовини продовжують виявляти кропивницькі патрульні у громадян міста. Про це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Під час патрулювання увагу поліцейських роти тактико-оперативного реагування (ТОР) привернув громадянин, який розпивав алкогольні напої у забороненому місці. Подія сталася вчора близько 23-ї години на вулиці Попова.
     
    Помітивши патрульних, порушник спробував утекти. Але це йому не вдалося. При поверхневій перевірці ТОРівці виявили у нього два пластикових пакетика та одну ємність з кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичною. Серед інших знахідок були три згортки з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору.
     
    28-річний кропивничанин до останнього наполягав, що знайдене в його кишенях йому не належить.
     
     
    Інший випадок трапився цієї неділі близько 14-ї години на проспекті Винниченка. Під час поверхневої перевірки автомобіля, водій якого порушив ПДР, патрульні виявили два паперових згортки з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору.
     
    22-річний кропивничанин не став заперечувати незаконність походження вмісту виявлених згортків.
     
    Для вилучення, ймовірно, наркотичних речовин на місця подій патрульні викликали слідчих.
     
     
    Нагадуємо, що санкція статті 309 за ч.1 ККУ (незаконне зберігання наркотичних речовин) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.