На Кіровоградщині відкриті вісімдесят вакансій для педагогічних працівників

  • 19 бер. 2019 18:12
  • 3330
    • Новина На Кіровоградщині відкриті вісімдесят вакансій для педагогічних працівників Ранкове місто. Кропивницький
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, роботодавці Кіровоградщині офіційно зареєстрували потребу у вчителях, вихователях та викладачах. 
     
    Роботодавці області потребують 83 працівників за професіями «викладач професійно-технічного навчального закладу», «вихователь», «педагог соціальний», «тренер-викладач з виду спорту (спортивної школи, секції і т. ін.)». Їх готові взяти на роботу такі підприємства як Інклюзивно-ресурсний центр Благовіщенської районної ради, Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №73 «Червона квіточка» комбінованого типу, Загальноосвітня школа І ступеня № 37 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області, Відділ освіти молоді та спорту Маловисківської районної державної адміністрації та ін.
     
    Платити педагогам у навчальних закладах Кіровоградщини готові від «мінімалки» (4 173 грн.) до 7,7 тис. гривень. 
    Наприклад, КНП «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської обласної ради» пропонує вихователеві 5 903 гривень на місяць. У той же час КЗ «Міський інклюзивно-ресурсний центр» Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області запрошує вчителя-логопеда з оплатою праці 5 298 гривень на місяць. 
    Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади викладача або вихователя, стажу роботи, специфікою навчального закладу та ОКР освіти.
     
     
    Актуальними є вакансії для вчителів, вихователів та викладачів у Голованівському (3 вакансії), Добровеличківському (3 вакансії), Знам'янському (2 вакансії), Кіровоградському (16 вакансій), Маловисківському (10 вакансій) та по одній у Благовіщенському, Бобринецькому, Долинському, Новомиргородському і Новоукраїнському районах Кіровоградської області.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям
     Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися ландшафтному дизайну